O nama
Knjigovodstveni servis Impera

Knjigovodstvo, računovodstvo i savjetovanje

Knjigovodstveni servis Impera

Knjigovodstveni servis Impera osnovan je početkom 2005. godine sa željom da posluje na tržištu i razvija se u skladu propisa Republike Hrvatske, kao i da svojim znanjem i iskustvom pomogne tvrtkama, malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i slobodnim zanimanjima da što lakše savladaju mnogobrojne prepreke u poslovanju, a koje su vezane uz zakonsku regulativu, porezne propise i ostalo.

Naši ciljevi


Naša ideja je da pružamo kompletnu uslugu knjigovodstva, računovodstva i savjetovanja svim malim i srednjim poslovnim subjektima te obrtnicima i slobodnim zanimanjima, a kojima se ne isplati zaposliti knjigovođu u stalni radni odnos.

Odlučite li se ukazati nam svoje povjerenje, jamčimo vam kvalitetnu i profesionalnu uslugu. Diskrecija je zagarantirana i možete biti sasvim sigurni da nitko neće imati uvid u vaše poslovne knjige osim vas i osoblja servisa. Vaše poslovne knjige vodimo u skladu sa važećim zakonima. Pratimo stručnu literaturu i permanentno educiramo naše kadrove.

Principi rada


Bitni su nam principi po kojima radimo:

Poštivanje kodeksa etike za profesionalne računovođe

Poštivanje Međunarodnih računovodstvenih standarda

Poštivanje zakona i propisa Republike Hrvatske


Ako tek započinjete svoje poslovanje, pomoći ćemo vam u prvim koracima i dati vam sve potrebne informacije kako biste što lakše vodili svoju tvrtku ili obrt.

Kontaktirajte nas!

Otvarate poduzeće ili obrt?

Trebate knjigovodstvene i računovodstvene savjete?

Želite promijeniti knjigovodstveno poduzeće?

Buy now
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.